Dizajnový tip - Terrazzo ako dekor pre trendy vzhľad interiéru

Na našich stránkach sa budete stretávať s dizajnovými tipmi, čo je aktuálne trendy, a ako tieto trendy jednoducho zakomponovať do Vášho interiéru. Veľkou súčasťou našej práce je vyhľadávanie produktov a materiálov pre naše projekty, preto Vám chceme ponúknuť malý organizovaný náhľad, čo všetko nám prechádza cez ruky, aby ste Vy mohli ušetriť svoj čas. Veríme, že sa Vám naše tipy budú páčiť. Naposledy sme rozoberali trend skulpturálnych konferenčných stolíkov, dnes sa pozrieme na terrazzo a jeho použitie v modernom interiéri.

TERRAZZO - TREND KTORÝ POUŽIŤ ALEBO RADŠEJ VYNECHAŤ?
Architekti si terrazzo obľúbili pre jeho všestrannosť, rôznorodé možnosti použitia a širokú farebnú škálu. Klienti sa však tejto povrchovej úpravy častokrát boja.  V tomto príspevku Vám chceme ukázať, že terrazzo rozhodne netreba zatracovať, pretože do interiéru vnáša chic a svieži vzhľad a zároveň tvorí príjemný kontrast k bežne používaným materiálom. Ak väčšie terrazzo plochy nie sú pre Vás, odporúčame doplnky, ktoré navodia tú správnu atmosféru. Táto povrchová úprava si získava popularitu v kuchyni, na podnosoch a nádobách, bežne ju však nájdeme aj na väčších solitérnych prvkoch. Pre dosiahnutie hravého vzhľadu môžeme použiť terrazzo vzor ako potlač na tapetách alebo textíliách.



3png


1. stolík, vhodný aj do exteriéru predáva, KaveHome 2. podtácky pod poháre Verna predáva KaveHome 3. doska na krájanie od HK Living, predáva NordicNest 4. vešiak na kabáty, predáva Bonami 5. Tapeta od FermLiving 6. Hodiny Karlsson, predáva Dizajnove 7. obliečky, predáva Bonami 8. nádoba do kuchyne od HK Living, predáva NordicNest  9.váza od Zuiver, predáva RoomFactory





4jpg


1. Terrazzo set do kuchyne od HK Living, predáva NordicNest 2. set Temira predáva KaveHome 
3. set Verna predáva KaveHome  4. dekor od HK Living, predáva NordicNest


Všetky produkty majú uvedené linky, ale súčasťou našich služieb je zabezpečovanie nákupov, výbery a konzultačné služby pre Váš interiér. Aj tieto produkty Vám radi zabezpečíme.