Dizajnový tip - trendy konferenčné stolíky

Na našich stránkach sa budete stretávať s dizajnovými tipmi, čo je aktuálne trendy, a ako tieto trendy jednoducho zakomponovať do Vášho interiéru. Veľkou súčasťou našej práce je vyhľadávanie produktov a materiálov pre naše projekty, preto Vám chceme ponúknuť malý organizovaný náhľad, čo všetko nám prechádza cez ruky, aby ste Vy mohli ušetriť svoj čas. Veríme, že sa Vám naše tipy budú páčiť.

ČIERNY SKULPTURÁLNY STOLÍK
Do interiérového dizajnu sa vracia umenie a nachádza si miesto aj v solitérnych nábytkoch. Kľúčom je originalita a sofistikovanosť, solitérne prvky sa inšpirujú sochárstvom alebo modernými umeleckými prúdmi. Nemusíte zmeniť byt na galériu, stačí pridať niekoľko dobre zvolených prvkov, ktoré pridajú interiéru atmosféru. Dobrým tipom je malý konferenčný stolík s osobitným charakterom. Čierna farba zaručí kontrast, ale aj farebnú neutralitu, ktorá sa ľahko kombinuje s už existujúcimi prvkami.

Ponúkame Vám na výber 9 našich tipov, v rôznych materiáloch a rozpočtoch.




SCULPTURAL SIDE AND COFFEE1jpg
1. stolík Nanded od House Doctor, predáva Nordic Nest 2. stolík Glam od Zuiver, predáva Room Factory 3. stolík Glam od Zuiver, predáva Room Factory 4. stolík Phant od House Doctor, predáva Nordic Nest 5. stolík Delano od Kave Home 6. stolík Moon od Gubi, predáva Skandium 6. stolík Melody od Eichholtz 8. set dvoch stolíkov Puglia predáva Eichholtz 9. tradičný tuniský pletený stolík, predáva Couleur Locale

A aby sme nezabudli, súčasťou našich služieb je zabezpečovanie nákupov, výbery a konzultačné služby pre Váš interiér. Aj tieto produkty Vám radi zabezpečíme.